Публіка шаленіла: Vivienne Mort у Рівному тричі викликали на біс

2978 0

Ми у соцмережах:

Публіка шаленіла: Vivienne Mort у Рівному тричі викликали на біс

Український інді-рок-гурт «Vivienne Mort» сьогодні вшосте дав концерт у Рівному. Рівняни настільки тепло зустріли колектив, що тому довелося тричі виходити співати на біс. Солістка Даніела Заюшкіна зі сцени зазначила, що хотіла б возити таку публіку на кожен свій концерт.

«Вів’єн Морт» наразі їздить містами України, презентуючи новий альбом «Досвід». Кожен концерт – це не тільки якісна українська музика, а ще й гра світла.

- Більшість моїх пісень сумні, але я хотіла б попросити, щоб ви увесь сум полишали тут, у залі. Бо я переконана, що життя - для щастя, - зазначила Даніела зі сцени Міського будинку культури, що у парку Шевченка.

На біс гурт грав уже добре знайомі для публіки пісні. Деякі солістка співала із залом, як-от «Сліди маленьких рук» чи народну «Грушечку», демонструючи, що зворушена прихильністю рівненської публіки.

Гурт «Vivienne Mort», зазначимо, був створений у 2007 році. Хітову пісню «Лети» Даніела, яка пише тексти самостійно, створила у 15 років.

Щодо французької назви гурту, то в одному зі своїх інтерв’ю Даніела Заюшкіна пояснювала: «Морт означає смерть, ві – життя, вьєн – йти. Життя переходить у смерть, і знову в життя. У радянському паспорті її б записали Морт Вівьєн, і сенс змінюється. І немає тому кінця-краю. Остаточного "морт" без вороття – не існує».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також