Астрологічний прогноз на 25 лютого

435 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 25 лютого

Овен

Спілкування з негативно налаштованими людьми намагайтеся уникати: вас можуть обдурити чи просто зіпсувати настрій.

Телець

Вдалий день для нудних або неприємних справ: сьогодні ви впораєтеся з ними. Спілкуйтесь лише з близькими людьми. Але не будьте надто відвертими.

Близнюки

Якщо ви зіткнетеся з неприємностями, встигніть виправити допущені помилки, поміняти вектор руху. Вечір проведіть у родинному колі.

Рак

Намагайтеся менше мріяти та більше займатися насущними справами. Відповідний день, щоб подумати над тим, як покращити свій добробут.

Лев

Спілкуйтеся обережно з малознайомими людьми. А ось спілкування з близькими принесе задоволення і підніме настрій.

Діва

Намагайтеся менше розмовляти з навколишніми: можна ненароком видати свій чи чужий секрет і потім опинитися в неприємній ситуації.

Терези

Готуйтеся до складного дня, коли неприємності виникатимуть на порожньому місці. Стежте за своїм самопочуттям, щоб не виникло проблем.

Скорпіон

Інтуїція вбереже вас сьогодні від прикрощів, більше прислухайтеся до неї. Особисте життя фонтануватиме емоціями та сюрпризами.

Стрілець

Є ймовірність, що недоброзичливці намагатимуться зіпсувати вам настрій і зірвати ваші плани. Хороший день для походу магазинами і великих покупок.

Козеріг

Вдалий та сприятливий день. Вас супроводжуватиме удача у всьому, чим би ви не займалися. Але не переборщіть з витратами.

Водолій

Критично оцінюйте те, що вам пропонуватимуть сьогодні, – можливі несподіванки. Вечір порадує романтичним затишком і сюрпризом.

Риби

По можливості, не приймайте сьогодні важливих рішень, відкладіть це на інший час. Хороший день для занять якоюсь творчою справою.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також