Астрологічний прогноз на 29 серпня

615 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 29 серпня

Овен

Для вас головне сьогодні - не переносити свого поганого настрою на колег та близьких людей. З емоціями у любовних стосунках акуратніше.

Телець

В особистих стосунках потрібно бути спокійнимм і навіть інфантильнимм, щоб досягти компромісу. У будь-яких ситуаціях прислуххаййтеся до інтуїції.

Близнята

Далеко не вся робота, яку ви сьогодні виконуватимете приведе до фінансової стабільності. Оптимізм знадобиться під час розмови з одним із родичів. 

Рак

Вдало складеться подорож, якщо вона не в кредит. Вечір підходить для спортивних тренувань і фізичної роботи. Творчим людям усміхнеться Муза.

Лев

З керівництвом краще не сперечатися, дотримуйтесь дистанції у розмові й субординації. Не виключені добрі новини в сімейних людей.

Діва

Як компенсацію за активність на роботі отримаєте те, про що давно мріяли. Небезпечний день для тих, хто збирається у далеку подорож.

Терези

Не треба надто бурхливо виражати емоції, навіть якщо дуже хочеться чимось поділитися чи вилити душу. У робочих моментах допоможе прозорливість.

Скорпіон

Зірки обіцяють сюрприз. Який саме – залежить частково і від вас. Більше довіряйте коханій людині, від цього стосунки лише покращаться.

Стрілець

Аврал на роботі зіпсує настрій і виробничі відносини. Будьте стриманими.  Добре почуття гумору допоможе вирішити побутові проблеми.

Козеріг

Сьогодні не можна ризикувати навіть по дрібницях. Це енергетично-затратний день, будьте уважні до того, що робите. В особистому житті яскраві зміни.

Водолій

Вдасться досягти всіх цілей, якщо встати раніше. Не забувайте про тих, кому щось обіцяли. Якщо виконаєте їхні бажання, то отримаєте бонус на щастя.

Риби

Сьогодні доведеться стати справжніми реалістами, щоб досягти успіху у професійних справах. Жодних фантазій, навіть творчі задуми залиште при собі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також