Атракціони в парку перевіряють

1783 0

Ми у соцмережах:

Атракціони в парку перевіряють

На другий день Великодня найменші мешканці Рівного могли покататися на атракціонах у парку імені Шевченка. Адже з цього дня почали працювати дитячі каруселі та гойдалки. Що стосується атракціонів, які призначені і для дітей, і для дорослих, то вони запрацюють з 2 травня.

— Нині паркові атракціони проходять експертизу в Рівненському експертно-технічному центрі, — розповів директор міського об’єднання парків культури і відпочинку Андрій Мощанецький. — Таку експертизу проводять раз у три роки. Сподіваємося, що всі атракціони її пройдуть. А тим часом їх підфарбовуємо у більш яскраві кольори і у міру виявлення експертами недоліків їх усуваємо. Щодо нових атракціонів до початку сезону, то їх не додасться. Адже бюджет парку не може цього дозволити. Єдине, що з’являться додаткові електромобілі для малят. Їх сам виготовив і запатентував один із мешканців міста. Ці електромобілі більш швидкі, ніж ті, що були досі. Можливо, у парку діятиме батут. Ведемо зараз про це переговори з підприємцем. Окрім цього, й надалі шукаємо підприємців, які хочуть зайти в парк з новими атракціонами. На 2 травня у нас заплановано відкриття сезону. І з цього дня всі атракціони, експлуатація яких дозволена експертами, запрацюють. Тобто так, як торік, що спочатку запускали одну частину атракціонів, потім — іншу, не буде. Вартість квитків на атракціони залишиться на тому ж рівні, що й торік. Хіба якщо дорожчатиме електроенергія і зростатиме в державі мінімальна зарплатня, то доведеться її підвищувати.

Мирослава ШЕРШЕНЬ.

До речі 30 квітня на літній естраді парку розпочинається другий сезон соціально-розважальної програми «Кіносуботник». Щосуботи о 21-й год. тут пропонується безкоштовний перегляд художнього або документального фільму, а перед тим, о 20-й год. глядачів розважатиме рок-гурт «Спалені вітрила». 2 квітня у парку відбудуться такі заходи: 15 год. — конкурс малюнка на асфальті; 16 год. — розважальна програма для дітей «Грайлики»; концерт духового оркестру ДМШ ім.Лисенка; 17 год. — святковий концерт за участю творчих колектів МБК; 19 год. — грає духовий оркестр «Сурма».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також