Спеціалісти Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області провели моніторинг закупівлі харчових продуктів комунальним підприємством «Рівненська обласна клінічна лікарня» і зобов’язали лікувальний заклад розірвати усі п’ять договорів з підприємствами-постачальниками. Йшлося про закупівлю цукру, борошна, олії, риби та м’ясопродуктів на загальну суму 4,6 млн гривень.
Під час моніторингу закупівель аудитори виявили, що підприємства-постачальники не надали документів, які б засвідчували безпечність і якість харчових продуктів, немає експертних висновків, що підтверджують відповідність продукції вимогам ДСТУ, виданих відповідними підрозділами Держпродспоживслужби.
Загалом від початку року спеціалісти Держаудитслужби в Рівненській області провели моніторинг 81 процедури закупівель на суму 47,2 млн гривень.
За результатами складених висновків розірвано 57 договорів на суму 24,7 млн грн та відмінено 7 торгів очікуваною вартістю 2,9 млн гривень, повідомила пресслужба Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області.