Аудитори зобов`язали обласну лікарню розірвати угоди на постачання харчів

1486 0

Ми у соцмережах:

Аудитори зобов`язали обласну лікарню розірвати угоди на постачання харчів

Спеціалісти Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області провели моніторинг закупівлі харчових продуктів комунальним підприємством «Рівненська обласна клінічна лікарня» і зобов’язали лікувальний заклад розірвати усі п’ять договорів з підприємствами-постачальниками. Йшлося про закупівлю цукру, борошна, олії, риби та м’ясопродуктів на загальну суму 4,6 млн гривень.

Під час моніторингу закупівель аудитори виявили, що підприємства-постачальники не надали документів, які б засвідчували безпечність і якість харчових продуктів, немає експертних висновків, що підтверджують відповідність продукції вимогам ДСТУ, виданих відповідними підрозділами Держпродспоживслужби.

Загалом від початку року спеціалісти Держаудитслужби в Рівненській області провели моніторинг 81 процедури  закупівель на суму 47,2  млн гривень.
 
За результатами складених висновків розірвано 57 договорів на суму 24,7 млн грн та відмінено 7 торгів очікуваною вартістю 2,9 млн гривень, повідомила пресслужба  Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також