«Авангард» — на демонтаж

2516 1

Ми у соцмережах:

«Авангард» — на демонтаж

З наступного тижня на вулиці Замковій має розпочатися процес демонтажу на стадіоні «Авангард». Він триватиме аж до середини квітня. Про це йдеться в угоді, підписаній між міським управлінням капітального будівництва та фірмою «Фіалка», яка виграла тендер на реконструкцію стадіону.

Однак, як розповів керівник фірми «Фіалка» Юрій Фалко, управління УКБ Рівненського міськвиконкому досі не отримало погодження з Києва на виконання будівельних робіт. Тому початок реконструкції може дещо зміститися в часі.

Додамо, що реконструкція стадіону «Авангард» має завершитися 25 травня 2021 року. Обійдеться вона для бюджету Рівного у 199 мільйонів 800 тисяч гривень. Однак через надто велику суму частину коштів на реконструкцію стадіону влада міста сподівається отримати від Державного фонду регіонального розвитку. Перших півтора мільйона гривень для початку будівельних робіт планують виділити на найближчій сесії Рівненської міської ради.

Володимир Хомко, міський голова:

— Усім своїм підопічним я заборонив давати будь-які коментарі про реконструкцію стадіону. Розповідатимемо щось тільки після виконаних робіт. Щоб не було такого, що чогось наобіцяли та не зробили. Для реконструкції в бюджеті є гроші. Уже обрана фірма генпідрядника та є домовленість із віце-прем’єром України.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також