Автоматичний криптообмінник Coin24.com.ua у Рівному: обміняти крипту ще не було так легко

1515 0

Ми у соцмережах:

Автоматичний криптообмінник Coin24.com.ua у Рівному: обміняти крипту ще не було так легко

Вже майже у всіх куточках світу прозвучало слово криптовалюта і Україна тому не виняток. Якщо Ви вирішили зв’язати своє життя з криптовалютами та шукаєте надійний обмінний сервіс, тоді Coin24.com.ua саме для Вас!

Термін криптовалюта став відомий світові в 2012 році, коли в журналі «Forbes» опублікували статтю «Crypto currency». Проте, користуватись криптовалютою люди почали набагато раніше, і називали її по-іншому – «Електронна готівка». Кількість користувачів криптовалютою була незначною, люди не розуміли навіщо вона та не вірили у її подальший розвиток. Після того, як в світі відбулась фінансова криза, у багатьох похитнулась довіра до традиційних фінансових і економічних інститутів держави. Знецінення національної валюти стало результатом кризи та змусило людей шукати нові альтернативні шляхи для збереження своїх заощаджень.

Стрімкий розвиток інформаційних технологій активізував прогресивне оновлення класичної моделі економіки та сприяв появі нових фінансових інструментів. Одним із таких інструментів є криптовалюта.

 

Криптовалюта має досить значні переваги, завдяки яким багато людей обирають саме її. Наприклад:

♦ Криптовалюта є незалежною від держави. Уряд країни не може впливати на зміну в ціні криптомонет.

♦ Криптовалюту неможливо підмінити, так як вона прописується унікальними цифровими та буквеними рядами, які надійно захищені, завдяки технології Блокчейну.

♦ В транзакціях відсутні часові та територіальні обмеження. Ви можете обміняти криптовалюту в будь-який час та будь-де.

♦ Відсутність посередників для стягнення додаткових процентів.

♦ Криптовалюта відмінний вибір для інвестування різних бізнес-проектів та стартапів.

♦ Прозорість. Ви маєте змогу відслідковувати весь ланцюжок ваших обмінів поетапно.

Вже майже у всіх куточках світу прозвучало слово криптовалюта і Україна тому не виняток. Якщо Ви вирішили зв’язати своє життя з криптовалютами та шукаєте надійний обмінний сервіс, тоді https://coin24.com.ua/ саме для Вас!

Coin24.com.ua – працює на території України починаючи з 2018 року і вже встиг зарекомендувати себе якнайкраще. Якщо Ви шукаєте надійний криптообмінник в місті Рівне, тоді спробуйте наш сервіс. Чому саме Coin24.com.ua? 

♦ Робота обмінного сервісу є автоматичною без перерв та вихідних.

♦ Coin24.com.ua знаходиться в списку надійних обмінних сервісів сайту Bestchange.ru.

♦ Одним з принципів роботи нашого обмінника є повага до наших клієнтів. У нас є вигідні пропозиції, абсолютно для кожного клієнта і, що важливо, так це кешбек від Ваших транзакцій. Чим більша сума заявки, тим більше кешбек! Для постійних клієнтів у нас діють приємні бонуси!

♦ Кредо нашої компанії - конфіденційність і безпека! Це можуть підтвердити наші постійні клієнти своїми позитивними відгуками.

♦ Дворівнева реферальна програма, яка допоможе Вам не тільки швидко, якісно і надійно обміняти свої активи на сайті, але й отримати пасивний заробіток від покупки та продажу криптовалюти.

♦ У нас на сайті завжди можна відстежити найактуальніші зміни на цифровому ринку, а також почитати актуальні новини та статті з даної тематики.

Щоб переконатися в вище перерахованих перевагах, криптообмінник Рівне Coin24.com.ua, Вам варто зробити свій перший обмін і відкинути всі сумніви! Починайте здійснювати свої обміни криптовалютою в тандемі з найкращим обмінним сервісом на території України!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також