Авторитет з бурштинового краю «Американець» хоче вийти на волю

7794 0

Ми у соцмережах:

Авторитет з бурштинового краю «Американець» хоче вийти на волю

Рівненський апеляційний суд о 15:30 планує розглянути скаргу Павла Павловича, більш відомого під прізвиськом «Американець».

 Підозрюваний у замовному вбивстві жителя Старого Села Юрія Пишняка намагається оскаржити свій запобіжний захід та хоче вийти з СІЗО.

Строк тримання Павловича під вартою збігає 25 січня. До цього часу Кузнецовський суд має обрати йому міру запобіжного заходу. Однак до засідання останнього «Американець» зі своїми адвокатами намагатиметься добитися в апеляції зміну запобіжного заходу на більш м’яку. Якщо це вдасться, то він зможе оскаржити майбутнє його тримання під вартою.

Нагадаємо, що, за версією слідства, авторитет на прізвисько «Американець» Павло Павлович заплатив гроші, щоб вбили Юрія Пишняка. Останнього розстріляли біля воріт його власного подвір’я у Старому Cелі. Коли поліція вийшла на сліди вбивць, то ті покинули BMW та втекли в ліс. Трьох чоловіків, яким від 20 до 21 року, затримали прикордонники, адже вони хотіли перетнути кордон з Білоруссю. Ті одразу зізналися, що за вбивство їм заплатив Павло Павлович. «Американця» затримали у Рівному на орендованій квартирі. За однією з версій, причиною вбивства став перерозподіл сфер впливу при видобутку бурштину.

Тепер «Американець» зі спільниками погрожують родині убитого Юрія Пишняка.


Читайте також по темі: Авторитет з бурштинового краю «Американець» та його троє кіллерів погрожують сім’ї убитого (ВІДЕО)

Страх перед «Американцем» примусив штурмувати прокуратуру


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також