Батьки постраждалих під колесами нетверезого водія дітей, розповіли про страшну ніч (ВІДЕО)

1494 0

Ми у соцмережах:

Батьки постраждалих під колесами нетверезого водія дітей, розповіли про страшну ніч (ВІДЕО)

Досі тривають суди над Василем Самчуком, який збив двої підлітків, сівши нетверезим за кермо. Батьки просять не затягувати справу і врешті поставити в ній крапку.

Про це йдеться в сюжеті Рівне 1 

Батько дівчинки Дмитро Петрук пригадав на черговому засіданні суду страшні події тієї ночі:

-          Не могли до доньки дотелефонуватися, мали її забрати. Потім трубку підняв чоловік, який був представником поліції, повідомив, що сталася ДТП, що доньки вже немає.

Мати Аліна Петрук:

-          Ніхто з нами не зв’язувався, ніхто не вибачався. З дописів у соцмережах дізналася, що дружина водія обіцяла допомагати постраждалому хлопчику Владиславу. Про мою ж доньку не написала жодного слова.

Олександр Тарар, батько Владислава:

-          Я побачив, що лежить дитина під всіма можливими апаратами, не говорив, не рухався, очі закриті. Картина така, ніби він вже мертвий.

За декілька років на реабілітацію сина його батьки витратили понад 3 мільйони гривень. А підозрюваний навіть не зв’язався з батьками Владислава. Таємно на картку їм переказали певну суму коштів. Можливо, це сторона Василя Самчука.

Їх обурює, що суди тривають вже кілька років. Лише в грудні минулого року зізнався, що вживав алкоголь і сів нетверезим за кермо, тому й не бачив пішоходів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також