Берташу – 60! До ювілею друзі видали книгу (ФОТО)

4085 0

Ми у соцмережах:

Берташу – 60! До ювілею друзі видали книгу (ФОТО)

Василю Берташу, який з 18 березня 2010 року до 2 березня 2014 працював головою Рівненської ОДА, 7 січня виповнюється 60 років.

У політику Берташ прийшов з бізнесу, туди згодом і повернувся. Він був членом Партії регіонів, головою  Рівненського обласного відділення та  членом Політради.  Працював  народним депутатом України  5-го скликання від Партії регіонів. Був першим заступником голови Комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства.  
 

На парламентських виборах 2019 року Берташ балотувався у народні депутати  під номером  60 від партії «Опозиційна платформа — За життя».  Нині Василь Михайлович  працює у столиці.



Спеціально з нагоди ювілею його друзі видали книгу з назвою «Василь Берташ: життя крізь призму часу». Половина книги - історія про нього, а інша  - розповіді його друзів, з якими працював.  

Зокрема, свої відгуки написали про нього  журналіст Андрій Бабінець, адвокатка Марина Лук’янова, генерали міліції Анатолій Француз та Василь Лазутко, генерал-лейтенант Михайло Цимбалюк, кум – полковник міліції Олексій Лозян, директор дитячої балетної школи «Лускунчик» у Москві Олексій Бобров  та інші.

Ювіляр Василь Берташ розповів "РВ", що книгу побачив у середу. Вона вийшла тиражем 500 примірників. Ніде її купити не можна. Він даруватиме її друзям, родичам та сватам.  

-    У книзі  є спогади майже двохсот друзів, з якими я разом йшов по життю, - каже Василь Берташ. – Я тепер пенсіонер, отож можу підсумувати усе те, що зробив.

Щоправда, де саме ювілей зі своїми друзями та ріднею відзначатиме на Рівненщині 7 січня на Різдво, так і не зізнався:

-    Я лише тепер повернувся з Києва, ще над цим не думав, але святкуватиму ювілей – це точно, адже  ще не наступив локдаун.

Василь Берташ  підтвердив "РВ", що нині працює у столиці.  Розповів, що є приватним підприємцем,  продовжує займатись бізнесом та  допомагати своїм друзям по будівництву та в  інвестиційних проєктах.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також