Білорусь на захід України не нападе – Арестович

6119 0

Ми у соцмережах:

Білорусь на захід України не нападе – Арестович

Напад армії Білорусі на Рівненщину та інші області заходу України є малоймовірним.

Таку думку в інтерв’ю Гордону висловив голос Офісу Президента під час війни Олексій Арестович:

- На мою думку, це абсолютно нереальна історія. Хоча знаю, що деякі експерти впевнені, що ці постійні навчання неодмінно призведуть до нападу. Однак у нас є чіткі дані, що армія та керівництво Білорусі не хоче вступати у війну.


Лукашенко почав свою агресивну риторику тільки тому, щоб Путіну було чим кормити російське населення. Спочатку Лукашенко говорить, що йому можливо доведеться воювати з поляками за захід України, а потім його син Коля зі своєю дівчиною приходять на випускний у жовто-блакитних кольорах. Лукашенко зараз намагається одночасно всидіти на трьох стільцях.


У Кремлі прекрасно розуміють, якщо погнати сюди білоруську армію, то це буде найбільше поповнення української армії людьми та технікою. Нам стільки НАТО зброї ніколи не дасть.


Білоруська армія чітко демонструє те, що вона не буде воювати. Мало хто знає, але на початку березня армії Білорусі дали команду готуватися до наступу. Однак білоруські військові влаштували саботаж. Після цього була спроба швидко змінити думку військових. Через це в білоруській армії командирами призначали людей, яких вважали лояльними до Москви.

Разом із тим, була збільшена кількість російської контррозвідки у кожній білоруській бригаді у п’ять раз. Але після всіх розмов з білоруськими військовими росіяни дали резюме, що армія Білорусі не готова воювати. І не тому, що вони бояться. Просто білоруси не хочуть, вони розумні люди та зробили свій вибір.

 

Читайте також по темі: При нападі армія Білорусі або «топтатиметься» вздовж кордону, або суне на Рівне – Жданов

Білоруська армія не пройде рівненське Полісся — Коваль


Білорусь зосередила поблизу кордону з Рівненщиною до 4 тисяч солдатів


Путін їде до Лукашенка вимагати, щоб той вступив у війну


Росія планує підірвати будинки, щоб втягнути Білорусь у війну – ГУР


Лукашенко заявив, що готовий воювати за захід України

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також