Білорусь передала Росії щонайменше сто «алюмінієвих банок»

935 0

Ми у соцмережах:

Білорусь передала Росії щонайменше сто «алюмінієвих банок»

Наша північна сусідка передала Росії зі своїх складів щонайменше 100 танків і бойових машин піхоти упродовж останніх тижнів.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у короткому зведенні британської розвідки, опублікованому в четвер Міністерством оборони Великої Британії у Твіттері.

Як вважає британська розвідка, російські солдати, які служать в Україні, ймовірно, розчаровані тим, що змушені використовувати старі БМП, які вони описують як «алюмінієві банки».

У середині жовтня під час наступу українських військ втрати російської бронетехніки зросли до понад 40 одиниць техніки на день, що приблизно еквівалентно кількості техніки всього батальйону. 

- Останніми тижнями росія, ймовірно, вдалася до придбання щонайменше 100 додаткових танків і бойових машин піхоти із запасів Білорусі, - йдеться у звіті.
Британська розвідка зазначає, що бронетанкові підрозділи та артилерія займають центральне місце у російському способі ведення війни. Війська в Україні нині мають проблеми через труднощі з пошуком як артилерійських боєприпасів, так і достатньої справної бронетехніки на заміну, йдеться у зведенні.Білорусь з березня по вересень відправила залізницею до росії понад 65 тисяч тонн боєприпасів. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також