Білорусь вдалася до провокацій на кордоні та дозволила українцям збирати ягоди

997 0

Ми у соцмережах:

Білорусь вдалася до провокацій на кордоні та дозволила українцям збирати ягоди

Регіональне управління Сил територіальної оборони "Захід" повідомляє,, що Білорусь в односторонньому порядку надала "дозвіл" громадянам України відвідувати ліси Білорусі для збору дикоросів. Попереджаємо, що це провокація, адже при перетині кордону громадян України можуть затримати, пред'явити надумані звинувачення та використовувати як заручників.

Голова Рівненської військової адміністрації Віталій Коваль попереджає, що, збираючи ягоди, не потрібно перетинати білоруський кордон. Адже з українського боку він закритий.

- Поставтеся до цього свідомо і відповідально. Збираємо ягоди в наших рідних поліських лісах! - каже чиновник.

Нещодавно на Раді оборони Рівненської області було ухвалено рішення дозволити населенню відвідувати ліс для збору дикоросів. Обмеження діють лише на визначених прикордонних територіях. Зокрема, заборонено збирати ягоди у північних частинах 6 тергромад: Локницькій, Зарічненській, Висоцькій, Миляцькій, Старосільській, Березівській.
Поставтеся до цих застережень з усією серйозністю, адже режим диктатора Лукашенка може вдатися до найбрудніших провокацій. Будьте відповідальні та уважні! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також