Біля кафе-бару в Рівному сталася бійка, постраждали двоє чоловіків

3417 0

Ми у соцмережах:

Біля кафе-бару в Рівному сталася бійка, постраждали двоє чоловіків

У Рівному біля кафе-бару «Адоней» сталася бійка, в результаті якої двох чоловіків забрала "швидка".

Як повідомляють у Вайбер-спільноті «Рідне Рівне», група з п’яти молодиків вчинила бійку проти двох рівнян, які прямували додому в бік вулиці Шухевича:

«Один із чоловіків в результаті конфлікту отримав удар, після чого впав на землю. Лежачому завдавали удари ногами троє молодиків. Другий чоловік встиг відбігти на безпечну відстань від двох агресивно налаштованих із незрозумілим предметом в руці, проте отримав у лице порцію сльозогінного газу і декілька ударів по тілу. В результаті чого перший чоловік перебуває важкому стані в лікарні із відкритою черепно-мозковою травмою, проламаним носом та щелепою. Другий отримав легкі травми».


Як повідомили у ГУНП Рівненської області, про інцидент їм повідомили з обласного центру екстреної медичної допомоги. "Швидка" надавала допомогу потерпілому чоловіку віком близько 35 років. Попередньо в нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої та осаднення голови та обличчя, а також перелом кісток носа.

Пізніше надійшло ще одне повідомлення від 30-річного рівнянина про те, що біля закладу «Адоней» виник конфлікт, і його куму завдали тілесні ушкодження. Обох чоловіків доставили у приймальне відділення.

Обставини події встановлює поліція.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також