Бізнес Рівненщини має сам підвозити працівників на роботу

1252 0

Ми у соцмережах:

Бізнес Рівненщини має сам підвозити працівників на роботу

Оскільки в області припинив діяльність міжміський громадський транспорт, то в Рівненській ОДА запропонували шляхи вирішення.

 Зробили це на скарги людей, яким потрібно добиратися у Рівне на роботу з Рівненського та Здолбунівського районів. Йдеться не тільки про промислові підприємтсва, але й лікарні.

Для підвезення людей до місця роботи підприємство має заключити договір з перевізником на період карантину. Цей документ необхідний для того, щоб ідентифікувати спецавтобуси на маршруті.

На спецавтобусах будуть встановлені таблички із надписом «Спеціальні перевезення». Вони перевозитимуть людей виключно на сидячих місцях та за наявності засобів захисту. Разом з тим, під час здійснення регулярного спеціального перевезення водій повинен мати копію договору із замовником послуг та паспорт маршруту з позначкою «В». У ньому чітко прописується схему маршруту, його характеристика, графік режиму праці та відпочинку водіїв тощо.

Такий документ необхідно затвердити у поліції та управлінні Укртрансбезпеки. Фахівці цих служб запевнили, що затягування із виготовленням паспортів на спеціальні рейси не буде.

ПЕРЕЛІК ПЕРЕВІЗНИКІВ, ДО ЯКИХ МОЖНА ЗВЕРТАТИСЯ, ЩОБ ЗАКЛЮЧИТИ ДОГОВІР НА ПЕРЕВЕЗЕННЯ

ТИПОВИЙ ДОГОВІР


За довідками та роз’ясненнями звертатися до контактних осіб:

Рівненська облдержадміністрація: Мисюра Федір Миколайович – 097-784-48-13

Поліція Рівненської області: Семенюк Костянтин Ярославович – 067-364-88-78

Управління Укртрансбезпеки в Рівненській області: Наконечний Тарас Юрійович – 050-920-76-13


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також