Бізнесмени Рівненщини поповнили бюджет країни на понад 1,5 мільярда гривень

839 0

Ми у соцмережах:

Бізнесмени Рівненщини поповнили бюджет країни на понад 1,5 мільярда гривень

За два місяці поточного року від платників податків області до зведеного бюджету країни надійшло 1 мільярд 564 млн. грн. податків і зборів. Це на 255 млн. грн. більше, ніж сплачено у відповідному періоді минулого року.

Як повідомили в головному управлінні ДПС у Рівненській області, до держбюджету надійшло майже 617 млн. грн., що на 112 млн. грн. більше, ніж у минулому році. Відповідно місцеві бюджети отримали  932,5 млн. грн.,  перевищення минулорічних надходжень  склало 139,8 млн. гривень.

- Позитивна тенденція щодо підвищення рівня сплати податків залишається визначальною щодо більшості податкових платежів, які адмініструють органи ДПС, як результат плідної співпраці податкової  служби Рівненської області з сумлінними платниками податків. Нашим пріоритетним завданням залишається, перш за все, якісне обслуговування платників податків та створення комфортних умов ведення бізнесу в області. Дякуємо представникам бізнесу за відповідальне ставлення до сплати податків, - зазначив в.о. начальника ГУ ДПС у Рівненські області Віталій Чуй.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також