Близько пів сотні людей у Сарнах провели рятувальника в останню путь

15189 0

Ми у соцмережах:

Близько пів сотні людей у Сарнах провели рятувальника в останню путь

У Сарнах близько пів сотні людей попрощалися з 28 річним рятувальником Анатолієм Оверчуком, життя якого забрала важка хвороба.

Про це повідомляє у Facebook журналістка Анна Махно:

- Ми з Толею познайомилися влітку. Він тоді вже був у лікарні. Не показував жодним чином, що йому зле. Лише руки, які від крапельниць стали синьо-фіолетові, німо видавали реальність.

Та як виявилося з молодою сім»єю Оверчуків насправді знайомство відбулося раніше. Заочно. Якось мене пригостили короваєм з весілля. Згодом я дізналася, що то весільний коровай Толі і Тані. Інколи не можна усвідомити як життя переплітає події і людей….

Анатолій. Він здобував перемоги над пожежами, мав досягнення у спорті, «завоював» найкращу для себе дружину, яка подарувала чудового синочка. Однак з»явилася вона. Безжальна хвороба. Він боровся. Боровся щосили. Та на жаль недуга виявилася сильнішою.

Люблячий тато та чоловік, мужній рятувальник, справедливий та чесний колега, хороша людина. Так відгукуються про Анатолія Оверчука.

І родичі Толі попросили дещо переказати. Вони дякують усім небайдужим, хто долучився до порятунку життя рідної їм людини. За кожну гривню, за кожне добре слово, за молитву.

Також подяка моїм колегам журналістам, які розміщували публікації у своїх ЗМІ, знімали сюжети. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також