Бо дзвінки з таксофонів — безкоштовні

2241 0

Ми у соцмережах:

Бо дзвінки з таксофонів — безкоштовні

Міська рада хоче, щоб підприємство «Укртелеком» взяло в оренду землю, на якій стоять вуличні таксофони. Зокрема ті, що у центрі на Соборній. І сплачувало до бюджету кошти.

Але директор Рівненської філії «Укртелекому» Тарас Вторак запевняє, що це — соціальний проект, бо дзвінки з таксофонів безкоштовні:

— Офіційного запиту від міської ради про орендну плату до нас не надходило. Послуги таксофонів, а ми їх маємо понад 100 по всьому місту, — це соціальний проект компанії. Адже з них безкоштовно кожен мешканець Рівного може здійснити телефонний дзвінок на стаціонарний номер не лише в межах міста чи області, а й усієї України. Також можна безкоштовно зателефонувати за номерами екстрених служб — 101, 102, 103, 104. Тільки у листопаді з таксофонів Рівного було здійснено понад 8 тисяч дзвінків. Прибутків від цього соціального проекту компанія не отримує жодних.

До речі, з таксофону в Рівному можна також зателефонувати на інший таксофон в Україні. Тобто ви можете назвати номер таксофону, біля якого будете в певний час, і вам зможуть на цей номер зателефонувати. І це буде безкоштовно.

Дарина Гузенкова. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також