Боллівуд у «Тунелі кохання»: що за фільм знімали індійці?

1926 0

Ми у соцмережах:

Боллівуд у «Тунелі кохання»: що за фільм знімали індійці?

11 серпня у “Тунелі кохання” проходили зйомки індійського драматичного фільму “RRR”.

 Власниця заміського відпочинкового комплексу “Тунель кохання” Діана Климюк, розповіла для “РВ”:

- Це дуже потужний фільм, який знімають вже шостий рік і якщо все буде добре, наприкінці цього року він вийде у прокат. Там задіяні досить відомі індійські актори. Зйомки в Україні почалися з Маріїнського парку, а другою точкою став Тунель кохання.

Домовлялися про зйомки заздалегідь: у Клеванську селищну раду подали лист з проханням надати дозвіл на фільмування, а також домовилися про житло і транспорт.

- Вони молодці, приїхали мобільно. Більше того, зі своїми столами та лавками, палатками для переодягання тощо - повністю укомплектовані необхідним спорядженням для зйомок, - додала Діана Климюк.

Зйомки тривали з 7 ранку до 16 години вечора. Фотографувати себе під час роботи актори та знімальна група не дозволяли. Деталі фільму також не афішували.

Тільки згодом другий режисер погодився зробити світлину з “Тунелю кохання”.

- У "Тунелі кохання" наш комплекс завжди виступає приймаючою стороною для будь-якої творчої групи. Ми їх приймаємо безкоштовно і надаємо всі послуги для того, щоб їм було комфортно працювати, оскільки зацікавлені у популяризації туристичного об'єкту, - зазначила власниця заміського клубу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також