Буде їм «Чистота і порядок»!

2116 0

Ми у соцмережах:

Буде їм «Чистота і порядок»!

79 багатоквартирним будинкам, мешканці яких так і не спромоглися визначити, хто обслуговуватиме їхні будинки, призначено управителя — компанію «Чистота і порядок», що на вул. Боярка у Рівному.

Попередньо провели конкурс, в якому, крім цього товариства, взяло участь ще одне — Здолбунівська управляюча компанія. На конкурсі перемогла «Чистота і порядок», результати конкурсу з призначення управителя затвердив міськвиконком.

Керівник УЖКГ Рівного Ярослав Сахнюк повідомив, що управління має укласти з цією компанією договір по кожному будинку. В той же час міський голова Володимир Хомко зауважив, що люди, якщо їм не подобається таке рішення влади, мають право зібратись, утворити ОСББ чи просто обрати іншу управлінську компанію.

— Пересидіти на дивані цього разу не вдасться, — прокоментував міський голова Володимир Хомко. — Люди мають зрозуміти, що придбання власності у вигляді нерухомості покладає на них обов’язки з обслуговування цієї нерухомості. Ми змушені були так зробити, бо самі мешканці не зробили. З травня ЖКП будуть ліквідовані. Тож якщо не призначити управителя, мешканці будинків, які жеки обслуговували, не зможуть оформити ні пільг, ні субсидій на комунальні послуги.

Товариство «УК «Чистота і порядок»» зареєстроване у 2016 році на вул.Боярка, 40-А. Кінцевими власниками є рівняни Володимир Варжель, Наталія Балабат та Оксана Ігнатюк. Засновників кілька, найбільша частка у власності — 40% — належить рівненському ТОВ «ТРАНСКОММАТ Л.Т. Д.».

Світлана Федас.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також