«Будьте готові до іранських «мопедів»: військовий експерт попередив мешканців Рівненщини та інших північних областей (ВІДЕО)

5068 0

Ми у соцмережах:

фото - twitter.com/kms_d4k. Збитий БПЛА ймовірно  іранського виробництва, який рашисти перейменували

Якщо почуєте з неба характерний звук - повідомте військовим і шукайте укриття.

Останнім часом рашисти часто використовують іранські безпілотники. А південні області атакують ними мало не щодня. Військовий експерт Олег Жданов попередив, що така ж небезпека може чатувати й на мешканців Волині, Рівненщини, Житомирщини та інших областей на півночі України. В будь-якому випадку, треба бути до цього готовими. 

Іранські безпілотники наші військові прозвали "мопедами" за специфічне гудіння, яке вони видають. Але ППО не завжди їх "бачить", тому й самим українцям варто бути пильними.

Як розпізнати іранські БПЛА, розповіла очільниця об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталя Гуменюк:

"Їхньою характерною ознакою є політ на низькій висоті, саме тому їх складно виявити силам протиповітряної оборони. Але вони досить гучні, їх можна почути навіть вночі. Це нагадує звук мотору мопеда чи бензопили. Якщо люди чують такий звук, їм варто йти в укриття та уникати місць, куди можуть бути спрямовані ці дрони".

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також