Бухгалтерка не знає, хто й за що спалив їй авто

1970 0

Ми у соцмережах:

Бухгалтерка не знає, хто й за що спалив їй авто

Нагадаємо, що вночі у дворі між будинками №6 та №8 горіло на вулиці Мельника у Рівному горіло два авто: «Fiat Scudo», що належить 42-річній рівнянці, згорів повністю, а від цієї пожежі вогонь перекинувся на припаркований поруч "Mercedes-Вenz Vito", що належить 40-річній рівнянці. У цього авто пошкоджена задня частина.

– Так, це авто головного бухгалтера ОСББ. Це підпал, тому що сусіди з 8-го будинку бачили, як під дно авто кинули незрозумілий предмет, а потім з-під авто потекли струмочки з рідини, і ця рідина горіла. А потім був вибух. Думаю, що це чисто хуліганство, ми в ОСББ працюємо мирно і проводимо ліберальну політику. Тут ніякої помсти, думаю, сказав голова ОСББ Анатолій Овчинніков Рівному Суспільному.

Власниця згорілого авто Олена Олексійовець також прокоментувала нічну пожежу. :

– Нуль – не маю ніяких міркувань чи підозр. Ні ворогів, ні бізнесу, ні бурштину в мене. В ОСББ по-різному буває, але не було таких конфліктів, щоб аж палити машину. Я користуюсь авто 6 років, застахована вона була тільки по автоцивілці. Є версія, що там якась молодь гуляла, не знаю. Але горіло авто як свічка. Чи на колеса щось налили, чи що, - сказала пані Олексійовець. 

\

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також