«Були моменти, коли тиждень не могли купити хліба»: учасницею шоу «Холостяк» стала дівчина з Рівненщини

5512 0

Ми у соцмережах:

скріншот з відеоролика

21-річна красуня походить із селища Степань на Сарненщині.

"Весь час говорять про те, що всі конкурси краси куплені, так-от, я та людина, яка оцей міф зруйнувала. Тому що я жила в дуже бідній родині. Були моменти, коли тиждень не могли купити буханку хліба. Були навіть роки, коли мені Дід Мороз взагалі нічого не приносив, взагалі... Просто люди все рівно мислять стереотипно і "ти там вже Міс, можеш бути продажною", - розповіла відома модель та учасниця конкурсів краси з Рівненщини Юлія Карпець. Вона стала однією з учасниць 12-ого сезону шоу "Холостяк", які вирішили поборотися за увагу Алекса Топольського.

З 14 років Юлія розпочала свій модельний шлях, навчалася в агентстві. Їй доводилось щодня після уроків їздити зі Степаня в Рівне на заняття. Юлія довгий час працювала в моделінгу. Під час кастингу вона  займалася дикторством та вела музичний хіт-парад, - пише про неї ITV.  У 17 років вона стала «Міс Західна Україна 2017», брала участь у інших конкурсах краси. Зокрема, стала другою віце-Міс "Європа 2020».

12 сезон романтичного реаліті-шоу "Холостяк", де головним героєм став Алекс Топольський, стартував учора, 28 жовтня. Бізнесмен серед 25 дівчат буде шукати ту єдину, з якою зможе побудувати сім'ю. Алекс Топольський народився у Львові, але після закінчення університету переїхав до Сполучених Штатів Америки, де почав будувати свою кар'єру. Відомо, що 32-річний герой шоу займається нерухомістю.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також