Львів завжди був одним з лідерів з організації унікальних заходів. У святкові Дні міста серед багатьох інших подій виділявся масштабний гастрономічний фестиваль за підтримки ТМ «Львівське Robert Doms», що відбувався у Парку культури та відпочинку імені Б. Хмельницького. Європейську культуру тут пропагували через їжу та напої, пропонуючи відвідувачам спробувати унікальні страви різних країн — від мідій і креветок до ковбасок та курячих крилець.
На фестивалі їжі організатори представили кілька «смачних історій» з Праги, Відня, Мюнхена та Брюсселя. Не випадково, адже один з найвідоміших власників «Львівської пивоварні» Роберт Домс 150 років тому багато подорожував і запозичував рецепти пива та страв з багатьох міст Європи. На фестивалі, зокрема, гостям пропонували дізнатися, який саме сорт пива більш характерний для кожного з цих регіонів і з якими стравами варто його поєднувати. Під час фестивалю відвідувачі змогли отримати знання з найбільш вдалих поєднань їжі та пива: світлого «Богемського», напівтемного «Віденського», темного «Мюнхенського», а також цьогорічної новинки — світлого нефільтрованого «Бельгійського». — Львівський фестиваль їжі — це справжнє свято різних смаків та культур, чудовий привід відвідати Львів, відкрити для себе нові цікаві страви європейської кухні і просто поспілкуватися, — наголошує менеджер з маркетингу ТМ «Львівське» компанії «Carlsberg Ukraine» Тарас Маципура. — Ми підтримуємо такі заходи, бо вважаємо, що саме вони роблять нас більш відкритими до Європи, світу і одне до одного.