Бюстгальтери з кісточками або без: плюси та мінуси

286 0

Ми у соцмережах:

Бюстгальтери з кісточками або без: плюси та мінуси

Що при виборі бюстгальтера ви цінуєте найбільше? Відповідь на це питання у кожної жінки буде різною. Деяким подобається носити моделі з кісточками через підтримку, яку вони надають, тоді як інші вважають кращим вибором ліфчик без кісточок як втілення комфорту. Розглянемо плюси і мінуси обох варіантів.

Бюстгальтери на кісточках: переваги

Ці ліфи називають ще каркасними — через наявність дугоподібних кісточок, вшитих у нижні частини чашок. Ці деталі виготовляють з металу або міцного пластику. Ось які переваги пропонують моделі такого типу.

Посилена підтримка

Кісточки повторюють природні вигини грудей та забезпечують надійну фіксацію навіть бюстам великих розмірів (з чашкою більше за C). Саме тому фахівці-брафіттери часто рекомендують моделі з кісточками жінкам з пишними формами, які шукають повсякденні бюстгальтери з додатковою підтримкою.

Скульптурування

У поєднанні з вкладками push up такі моделі здатні створити декольте мрії за рахунок зближення молочних залоз до центру.

Бюстгальтери на кісточках: недоліки

Бюстгальтери на кісточках не підходять для носіння у цілому ряді ситуацій:

  • тим, хто щойно переніс операцію;
  • під час вагітності та годування груддю;
  • під час сну, особливо, якщо це щільні моделі.

Проте головним недоліком традиційних каркасних бюстгальтерів є потенційний дискомфорт. Ті самі кісточки, які так добре формують та підтримують груди, за певних обставин можуть перетворитися на джерело болю. З часом кісточки можуть прорвати тканину, почати вилізати у найнесподіваніші моменти, штрикати під пахвами або врізатися у груди. Окрім того, в деяких моделях кісточка з часом може деформуватися. Ось чому так важливо відразу інвестувати у бюстгальтери високої якості, виробники яких використовують кісточки з гнучких та міцних матеріалів.

Бюстгальтери без кісточок: плюси

Найчастіше безкісточкову технологію можна зустріти у моделях з м'якою чашкою та бралетах. Такі моделі вважаються ідеальними для відпочинку та сну. Отже, що саме пропонують нам творці безкісточкових бюстгальтерів?

Комфорт

Зазвичай для фасонів без кісточок використовують дихаючі, ніжні на дотик матеріали (віскозу, модал, мікрофібру тощо). Якщо ліф на додачу має зручний ремінець та м'які еластичні бретелі, він сидітиме на тілі настільки м'яко, що ви просто забудете про його існування.

М’яка підтримка

Існує думка, що моделі без кісточок зовсім не підтримують груди, адже там фактично немає чим їх тримати. І це поширена помилка! Багато брендів включають у свої колекції моделі без кісточок, які мають формовані чашки з піноматеріалу. Хоча вони забезпечують меншу підтримку, ніж кісточки, однак підкреслюють груди доволі чітко.

Універсальність

Бюстгальтери без кісточок набувають все більшої популярності, що спонукає дизайнерів застосовувати цю технологію на нових, неочікуваних фасонах. Окрім звичних топів, бралетів та спортивних бюстгальтерів, у категорії «без кісточок» ви знайдете навіть балконети, визнані класикою вечірньої білизни.

Бюстгальтер без кісточок: мінуси

Головним недоліком можна вважати відсутність жорсткої структури. Ліф без кісточок не надасть вашому бюсту такої ж фіксованої форми, як і модель із кісточками. Цей нюанс буде особливо помітним при носінні обтислого одягу. До того ж, не всі м'які моделі підійдуть для великих розмірів.

Остаточний вибір типу бюстгальтера залежить від форми та розміру грудей, а також загалом від уподобань та способу життя. Проте на якому б варіанті ви не зупинилися, переконайтеся у відповідності розміру.

Вікторія Котлярова,

https://www.intimo.com.ua/blog/author/viktoria-kotliarova/


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також