Cadillac представив новий розкішний позашляховик

2089 0

Ми у соцмережах:

Cadillac представив новий розкішний позашляховик

Позашляховик п'ятого покоління отримав вигнутий OLED-дисплей діагоналлю понад 38 дюймів, напівавтономну систему управління Super Cruise і новий турбодизельний двигун.

 

Компанія Cadillac представила позашляховик Escalade нового покоління на спеціальному заході в Лос-Анджелесі. Продажі автомобіля на місцевому ринку стартують влітку. Ціни на новинку будуть названі пізніше. Складання машини налагодять на заводі в Арлінгтоні (штат Техас).

У порівнянні з попередником Escalade збільшився у розмірах, пише Autonews. Що стосується зовнішності, то автомобіль отримав зміни в стилі нового XT6. У позашляховика з'явилася нова масивна решітка радіатора, вузькі світлодіодні фари, безліч хромованих елементів, 22–дюймові колісні диски і вертикальні блоки денних ходових вогнів. У салоні встановлений вигнутий OLED-дисплей діагоналлю більше 38 дюймів.

Позашляховик укомплектували просунутою системою кругового огляду Vision Surround, а також системою нічного бачення.

Позашляховик оснащується трьохзонною системою клімат-контролю, панорамним люком і салонним дзеркалом, зображення на яке передається зі спеціальної камери. А також оснастили удосконаленою системою напівавтоматичного управління Super Cruise. Крім того, орієнтуватися у просторі допомагає GPS-навігатор і картографічний сервіс.

Позашляховик нового покоління комплектується 6,2-літровим бензиновим двигуном потужністю 426 кінських сил. Мотор працює спільно з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також