«Час-Дій»: безкоштовний одяг потребуючим рівнянам

3154 0

Ми у соцмережах:

«Час-Дій»: безкоштовний одяг потребуючим рівнянам

У Рівному почали функціонувати перші контейнери для збору вживаних речей, які розмістила організація «Час-Дій», котра здійснює багато різноманітних доброчинних і суспільних проектів. Зокрема, нещодавно представники цієї спільноти надавали рівнянам безкоштовно насіння.

Час дій Наразі контейнери збору одягу з'явились у двох локаціях міста Рівного:

  • біля центрального входу ТРЦ «Чайка» (вул. Гагаріна, 16);
  • біля входу до Свято-Покровського кафедрального собору (вул. Соборна, 6-А).
Контейнери придбано за власні кошти членів громадської організації. Члени організації упродовж останнього місяця відкрили додатково два благодійних офіси «Час-Дій», де можуть щотижня отримувати одяг багатодітні родини, сироти, одинокі батьки та малозабезпечені літні люди. Ці офіси будуть утримуватись ГО «Час-Дій» на постійній основі. Щотижня рівняни можуть отримати безкоштовно одяг за наступними адресами: Благодійний офіс «Час-Дій» №1 на вул. Будівельників, 1 (вівторок-середа з 10.00 до 13.00) Благодійний офіс «Час-Дій» №2 — вул. Відінська, 40-А (четвер з 10.00 до 13.00 і з 14.00 до 16.00). — ГО «Час-Дій» висловлює подяку рівнянам, котрі долучились до спільної благодійної справи. У всіх сім'ях буває, коли є речі, які вже не потрібні в гардеробі, однак просто викинути їх шкода, а віддати немає кому. Саме тому ми організували постійний проект «Творимо добро разом!». Почали збір одягу з однодумців і підприємців, а потім долучилось і багато рівнян. Звертаємось до організацій, установ і підприємців: ми відкриті до співпраці. Завжди до наших благодійних офісів можуть звернутись потребуючі люди і вибрати собі одяг. У цих складних економічних умовах для багатьох родин це дуже актуально, — повідомив голова ГО «Час-Дій» Дмитро Соломчук.

Kinder Party від «Час-Дій»

У неділю, 5 червня, ГО «Час-Дій» на спортмайданчику мікрорайону «Північний» на березі річки Устя (вул. Степова — вул. Жоліо-Кюрі) проводить свято для дітей і тінейджерів Рівного. У програмі: дитяча дискотека, безкоштовне морозиво, веселі аніматори, конкурси, ігри, конкурс дитячої гуморески. Початок о 15 год. Всі дітки, котрі візьмуть участь у конкурсі гуморесок і смішинок, отримають подарунки. Інформація за телефоном: 067-67-97-667.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також