Чим протирати екран телефону? Тільки не джинсами

584 0

Ми у соцмережах:

Чим протирати екран телефону? Тільки не джинсами

На сенсорних екранах телефонів дуже швидко з’являється бруд, пил, які не дуже помітні, а також відбитки пальців і жирні плями. Що ми робимо в цьому випадку? Багато хто має таку звичку: протирає одягом — футболкою або ж светром, а найчастіше — потерши екраном по джинсах, в які одягнутий. Але від цієї звички варто відмовитися.

Адже багато предметів гардероба — светри, кофти, піджаки, джинси — зроблені з грубих матеріалів. Використання таких речей для повернення чистоти екрану мобільного пристрою може стати причиною появи мікротріщин на дисплеї. Крім того, джинсова тканина, вельвет і шерсть погано видаляють жирні забруднення.

Навіть м’які серветки, рушники чи туалетний папір все одно занадто складні для догляду за екраном телефону. Їх складки можуть стати причиною подряпин. Вони також розшаровуються і можуть залишати на екрані дрібні частинки паперу.

Антисептик чи вологі серветки зі спиртом також не підходять. При цьому варто звернути увагу, що протирання антисептичною серветкою захисного скла на телефоні — це ще не так страшно. А от якщо ваш смартфон без захисного скла, то регулярне проведення такої процедури може зіпсувати покриття екрана.

Чим протирати екран смартфона? Бажано використовувати спеціальні серветки та спреї, призначені саме для електроніки. Такими засобами можна витирати монітори, планшети, екрани телевізорів, ноутбуків і смартфонів. Вони легко справляються з плямами, що в’їлися, не залишають розводів і безпечні для дисплеїв. При використанні спрею наносити його слід на ганчірочку, а не на пристрій.

Як альтернативу можна застосовувати ганчірки з мікрофібри.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також