Чим відрізняється iPhone 11 від iPhone 11 Pro?

15119 0

Ми у соцмережах:

Чим відрізняється iPhone 11 від iPhone 11 Pro?

Iphone 11 vs 11 Pro - продукти, випущені компанією Apple майже 2 роки тому. Завдяки вмілим технологічним рішенням, високій продуктивності і численним корисним функціям, смартфони цієї серії залишаються на піку популярності і сьогодні.

Зовнішній вигляд

Стандартна і pro версії кардинально відрізняються зовнішнім виглядом. Всі ключові атрибути яблучних портативних пристроїв присутні в обох версіях: закруглені кути і темні поля на дисплеї. IPhone 11 дуже схожий на iPhone10r за габаритами і вагою. У пристрої також збереглися алюмінієві рами і скляний корпус з обох сторін. За заявами виробника, матеріал корпусу відрізняється високою міцністю. У 11 версії з'явилася більша камера, а логотип став розташовуватися по центру. Також в цій серії відсутня класична назва бренду.

Найбільш очевидна різниця між iPhone 11 і 11 Pro - в матеріалі корпусу і колірних рішеннях. Пристрої 11 версії доступні в наступних відтінках: білий, м'ятний, насичений червоний, чорний, світло-жовтий і ліловий.

IPhone 11 Pro виглядає більш стильно, завдяки матововій поверхні корпусу і сталевим рамам. На відміну від стандартного варіанту, задня поверхня цього пристрою виготовлена зі спеціального матового скла, яке добре тримається в руці і не вислизає. Додатковий бонус - відсутність відбитків пальців при торканні. Рами виготовлені з нержавіючої сталі. Компанія-виробник зупинила свій вибір на наступних колірних рішеннях для лінійки Pro: темно-зелений, сірий космос, рожеве золото і сріблястий.

Якщо порівняти той iPhone 11 і 11 Pro, перше, що кидається в очі - наявність додаткової камери у розширеній версії. У одинадцятого айфона їх дві, а у Pro - три.

Рейтинг вологозахисту у двох пристроїв IP68, при цьому стандартний апарат можна занурити на глибину до 2 метрів, в той час як розширену версію - на чотириметрову глибину. Обидва айфона здатні пробути на заявленій глибині не більше півгодини.

Дисплей

Чим відрізняється iPhone 11 від 11 Pro в плані можливостей екрану?

Стандартна версія на кілька дюймів крупніше варіанту Pro. У одинадцятого айфона дисплей виконаний на базі Liquid Retina HD з доступною матрицею LCD. Пристрій 11 Pro забезпечено OLED-екраном Super Retina XDR на органічних світлодіодах. Таке рішення гарантує максимально наближений до реального насичений чорний колір, чіткість невеликих деталей на світлому фоні і плавні колірні переходи.

Незважаючи на те, що у iPhone 11 Pro Super Retina більш висок роздільна здатність 2436х1125 пікселів з щільністю 458 пікселів на дюйм, стандартний варіант оснащений дисплеєм високої якості 1792х828, щільністю 356 пікселів на дюйм. Обидва пристрої відрізняються високою контрастністю, насиченістю і контрастністю кольорів.

Продуктивність

В основі обох версій чіп А13 Bionic на шестиядерному процесорі. Ключова відмінність iPhone 11 і 11 Pro - в обсязі пам'яті. У одинадцятого - 4 гБ оперативки, а у розширеного варіанта - 6 гБ. Такий обсяг забезпечить безперебійну роботу в багатозадачному режимі і комфортне використання «важких» ігор.

Об'єм вбудованої пам'яті у iPhone 11 – 64, 128 и 256 гБ, у Pro-версії - 64, 256 і 512 гБ.

Камери

IPhone 11 Pro проти iPhone 11 виграє за рахунок потрійної камери. При цьому одинадцята версія може похвалитися ширококутним модулем з 120-градусним кутом огляду. У моделей ідентична роздільна здатність в 12 МП. Завдяки встановленому універсальному модулю зображення на iPhone 11 виходять чіткими навіть під час руху при тьмяному світлі.

В про-версії додана телефотокамера, яка здатна без втрати якості збільшити в два рази розміри об'єктів. Для більш природної передачі кольорів можна підкоригувати налаштування освітленості в камері. Додаток зберігає як стандартний кадр, так і надширококутний.

Завдяки функції аудіозума можна вже в процесі зйомки контролювати гучність відео, яка підвищується при наближенні до об'єкту.

І розширена, і стандартна версії підходять для створення Селфі з роздільною здатністю 12 МП.

QSBUwOuqmt5jbGXY2Z20qRwlVMBuMnph5ckIxiIdLzaTwHK_R-yJ-58CHOCE4BEKft4LztzOHxbAguVfrp1h27w4KbiGC4Obt4dJBGuyAlPubEhCqyBirg3iEE4XNr93LEwWUTga

Автономність

Айфон 11 pro і айфон 11, різниця в ємності акумуляторів між якими мінімальна, здатні тривалий час працювати при високих навантаженнях. Одинадцятий айфон оснащений акумулятором на 3110 мАг, а доповнена версія - 3190 мАг.

Комунікації

Оновлені моделі айфонів обладнані найсучаснішими технологіями зв'язку:

  • Wi-Fi 6 (802.11ax);
  • GPS;
  • Bluetooth 5.0;
  • маяки iBeacon;
  • модулі NFC (Apple Pay).

Чим відрізняється айфон 11 від 11 pro про в цьому плані, судити досить складно, оскільки використовувані технології ідентичні у двох апаратів.

IPhone 11 - пристрій бездоганної якості, який підходить для щоденного використання, роботи і дозвілля. Смартфон забезпечить високий рівень зйомки, підтримку всіх сучасних бездротових технологій, бездоганну продуктивність навіть при сильних навантаженнях, тривалу автономність.

Перевагою для користувачів, які цінують різноманітність колірних рішень, стане багатий вибір відтінків, серед яких і екстремально червоний, і стильний ліловий, і ніжний м'ятний, а також класичні варіанти для яблучної продукції - чорний і білий.

При бажанні можна придбати відповідні чохли, навушники, а також бездротовий зарядний пристрій - інноваційну розробку Apple.

Любителям новинок і передових технологій більше підійде про-версія. На такому апараті можна грати в "важкі" ігри, робити обробку зображень і відео, а також першокласні кадри.

Доповнений функціонал повністю окупає різницю у вартості: додаткові 2 ГБ оперативної пам'яті, пів терабайтну версію вбудованої пам'яті і здатність витримувати занурення на чотириметрову глибину. Додаткова перевага - комплектування 18-ватним зарядним пристроєм замість 5-ватного, як в 11 версії.

Отримавши інформацію про те, чим відрізняється iPhone 11 від iPhone 11 Pro, можна приступати до вибору підходящого пристрою.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також