Чим запам'ятався рік, що минає

4276 0

Ми у соцмережах:

Чим запам'ятався рік, що минає

Микола Кучерук, народний депутат: — 2012 рік для мене — рік виборів, у результаті яких я став народним депутатом. Цього тижня відбулося пленарне засідання Верховної Ради, на якому розподілили комітети ::: Олег Омельчук, володар Кубка світу зі стрільби: — Найяскравіша подія цього року — це участь в Олімпійських іграх в Лондоні, на яких я зайняв п'яте місце...

Микола Кучерук, народний депутат: — 2012 рік для мене — рік виборів, у результаті яких я став народним депутатом. Цього тижня відбулося пленарне засідання Верховної Ради, на якому розподілили комітети. Мене призначили заступником голови Державного комітету з питань підприємництва та регуляторної політики. Надалі хочеться зробити щось корисне для українського бізнесу, зокрема, зменшити кількість перевірок роботи підприємців.
Олег Омельчук, володар Кубка світу зі стрільби: — Найяскравіша подія цього року — це участь в Олімпійських іграх в Лондоні, на яких я зайняв п'яте місце. Цікавим було й саме перебування у цьому місті — я побачив Біг Бен, Тауерський міст, відвідав Національну галерею. А також цього року я здобув другу вищу освіту в МЕГУ за спеціальністю "Фізичне виховання". Перша освіта у мене економічна.
Юрій Сідлецький, начальник головного управління з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА: — Рік, що минає, був вдалим. Все, що запланували, вдалось реалізувати. Найбільшим досягненням, як на мене, стало будівництво в Рівному нового перинатального центру. Також побудували в районах дві школи, кілька спортивних залів. Вже є плани на наступний рік — хотілося б збудувати у Рівному сучасний спортивний зал, в якому можна було б повноцінно тренуватись та проводити змагання європейського рівня.
Юрій Журавель, лідер гурту "Ot Vinta": — Разом з гуртом цьогоріч ми зняли два кліпи. Також взяли участь у престижному польському фестивалі "Сопот-2012". Було більше концертів, ніж у попередні роки. Приємно, що ми більше виступали в Україні, а не за кордоном. Це означає, що наші люди слухають українську музику і готові платити за це гроші. Я став співвласником караоке-клубу "Джамайка", який нещодавно відкрився у Рівному. Як художник допомагав в оформленні дисків для інших музикантів. А ще малював комікси для нового кліпу гурту "ТаРУТА". Цього року закінчила школу моя дочка і вступила до Варшавського університету, що мені, як батьку, дуже приємно і важливо. Вона вчиться на журналіста.
Андрій Нагорний, директор НВК №2: — Мені приємно, що цього року за міським рейтингом "Школа очима громадськості" нашу школу назвали одним з найкращих навчальних закладів Рівного. Також саме наш проект дендропарку став одним із 23 проектів, що вийшли до фіналу Міжнародного екологічного конкурсу. Участь у ньому брали й такі міста, як Мюнхен та Париж. На жаль, не вдалося цього року відремонтувати дах школи та завершити реконструкцію приміщення під танцювально-спортивний зал. Це ми робимо за спонсорські кошти, яких цього року було недостатньо. Думаю, наступного року обов'язково усе закінчимо.
Володимир Гнатуш, пенсіонер, перший керівник управління Національного банку України в Рівненській області: — Цей рік приніс мені першого правнука Михайлика. А ще я цього року віддав заміж внучку. Своїм життям я задоволений — мене поважають діти та онуки, любить правнучок — тягне діда за волосся і проситься на руки. Іноді я ходжу на свою колишню роботу, а ще працюю у Фонді ветеранів праці. Головне в житті — щоб не було гірше. Я ціную кожен прожитий день.
Станіслав Лозовський, актор: — Цього року моя дочка Настя пішла в дитсадок, а старший Андрійко вчиться там останній рік. Що ж стосується роботи, то в 2012 році я втретє реалізував себе як режисер-постановник — працював над постановкою своєї третьої казки "Солом'яний бичок". Цікавими були поїздки з театром на різні фестивалі та конкурси. Та й кожна вистава, в якій я грав, була для мене своєрідним святом. Тож можу сказати, що 2012-й був переповнений яскравими враженнями.
Ілля Удовиченко, учень 10 класу Рівненської спеціалізованої школи №15: — 2012-й запам'ятається мені перемогою у Всеукраїнській олімпіаді з історії, що відбулася в Івано-Франківську. У зв'язку з цим мене нагородили премією Президента України, що становила 1200 гривень — це мої перші зароблені гроші. Також цього року я переміг у загальноміському рейтингу популярності "Зірка Рівного". А зараз серйозно займаюся дослідженням біографії Наполеона Бонапарта та наполегливо вчу французьку мову. Адже після закінчення школи планую вступати до французького вищого навчального закладу.
Сергій Гемберг, банкір, президент джаз-клубу "Джем": — Головною подією року для мене стало народження сина. Тепер я дуже щасливий батько. Також я цього року здійснив свій давній задум і організував у Рівному концерт зірки світового джазу Ніно Катамадзе, що відбувся в рамках п'ятого фестивалю Art Jazz Cooperation. Ще я побував у Каннах у складі офіційної делегації від Рівного, там наше місто відзначили як ефективний майданчик для інвестицій. Що ж стосується банківської роботи, то в 2012 році відбулося злиття структур нашого банку, що привело до зміцнення Рівненського відділення.
Василь Лазутко, генерал-майор, начальник обласного управління міліції: — Рік, що минає, був для рівненських міліціонерів роком благодійництва. Вони неодноразово здавали кров для хворих дітей, збирали кошти для тих, хто їх потребує. Ми взяли під патронат міліції Олександрійську школу-інтернат і два ліцеї з Сарн та Рівного. Побудували в області дві каплички біля автодороги Київ-Чоп. А ще за рік відкрили 5 опорних пунктів міліції, щоб туди у будь-який час могли звернутись за допомогою мешканці області. Покращили і матеріально-технічне забезпечення міліції, отримавши майже 300 одиниць транспорту. Суттєво за минулий рік підвищили зарплатню дільничним міліціонерам та слідчим.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також