Чиновник хоче за п`ять років обладнати усі обласні центри України гарними дорогами

2033 0

Ми у соцмережах:

Чиновник хоче за п`ять років обладнати усі обласні центри України гарними дорогами

Трасу, яка сполучає Рівне та Луцьк, відремонтують за кошти державного бюджету

Про це сказав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, перебуваючи на Рівненщині. Рівне Суспільне повідомлє, що цього року Рівненщина отримає 65 мільйонів гривень на ремонт цієї та ще кількох доріг.

- Наша стратегія полягає у тому, щоб об’єднати всі обласні центри гарними дорогами. Це за п’ять років,- зазначив Володимир Гройсман. - І у рамках цієї стратегії "Рівне-Луцьк" буде будуватися і ми її завершимо. Що стосується інших доріг, то тут обласна адмінстрація має визначатися з першочерговістю.

Нагадаємо, що ділянку дороги від "луцького кільця" у напрямку с. Карпилівка восени минулого року розпочала ремонтувати білоруська фірма "Дорожньо-Будівельний трест № 4 м. Брест". 31 грудня вони призупинили роботи через погодні умови. Згідно договору, вони мають відремонтувати ділянку протяжністю у 6, 5 км. За словами заступника начальника Служби автомобільних доріг області Миколи Козачка, з 7 лютого на протилежні стороні дороги, яку ремонтують білоруси, працівники Рівненської ДЕД почали "латати" ями.

 


 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також