Чиновник примчав на спідвей на "Побєді"

2206 0

Ми у соцмережах:

Чиновник примчав на спідвей на

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко прибув на мототрек, де проходить сьогодні спідвейна гонка, на раритетному автомобілі «Побєда», якому 65 років.

Сьогодні на рівненському Мототреці розпочалась спідвейна гонка на «Приз відкриття сезону». Участь у турнірі підтвердили німці Ронні Вайс та Річард Гейєр, фін Ніклас Сайріо, представники Польщі Марсель Кайзер та Себастьян Уламек.

Радіо Трек повідомляє, що приїзд раніше анонсованих спортсменів з Латвії, Євгенія Костигова та Давіса Курміса, став неможливим через перенесення півфінальних змагань чемпіонату Європи у Балаково (гонку перенесли на 1 день через несприятливі погодні умови). Замінять цих гонщиків аргентинець Факундо Албін, який намагається зробити кар'єру в Європі, та представник 1-ї Ліги Павел Месьонц із Польщі.

Серед українців участь у гонці беруть рівняни Станіслав Мельничук, Віталій Лисак, Марко Левішин та Максим Росощук, а також червоноградець Дмитро Мостовик. На резерві свого шансу очікуватимуть Андрій Розалюк та Назар Ткачук. 

А голова РОДА Олексій Муляренко прибув на мототрек сьогодні, щоб подивитись змагання та привітати його учасників,  на раритетному авто марки «Побєда». Каже, що це її – презентація і «прем’єра після реставрації».  До речі, це авто занесене до декларації Олексія Муляренка і згадується там як 65-річний ГАЗ М-20 1953 р.в. Придбав цю «Побєду» ще батько нинішнього голови РОДА і, як каже сам п. Олексій:


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також