Чиновники зустрілись з продавцями, щоб вирішити у Костополі проблему стихійної торгівлі

1564 0

Ми у соцмережах:

Чиновники зустрілись з продавцями, щоб вирішити у Костополі проблему стихійної торгівлі

У Костопільській міській раді створено ініціативну групу, до якої увійшли підприємці, адміністрація ринків та представники влади.

Також буде діяти комісія, яка оцінить стан торгових місць на ринку та працюватиме допоки названі продавцями недоліки не усунуть.

- Ми почули і зафіксували проблемні питання,  про які розповіли торгівці. Вирішили, що доки недоліки не усунуть, дозволимо залишитися на попередніх місцях. Наголошу, що це тимчасово, - зазначив в.о. міського голови Костополя Давид Дідух. 

Нагадаємо, що з 17 квітня у місті Костополі було заборонено проводити торгівлю у невстановлених для цього місцях. Частина продавців дослухалися та перейшла на ринок, а частина - категорично проти такого рішення, навіть не дивлячись на те, що встановлені для торгівлі місця для останніх на ринку будуть безкоштовними.

Поліція склала адмінпротоколи на тих, хто вийшов знову торгувати на вулиці. Торговці влаштували акцію протесту міським чиновникам. Схоже,  до них дослухались.Тепер разом шукатимуть шляхи вирішення проблеми стихійної торгівлі.

Читайте також: Стихійна торгівля у Костополі: продавці не хочуть переходити із вулиць на ринки


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також