Стихійна торгівля у Костополі: продавці не хочуть переходити із вулиць на ринки

593 0

Ми у соцмережах:

Стихійна торгівля у Костополі: продавці не хочуть переходити із вулиць на ринки

З 17 квітня у місті Костополі було заборонено проводити торгівлю у невстановлених для цього місцях. Частина продавців дослухалися та перейшла на ринок, а частина - категорично проти такого рішення, навіть не дивлячись на те, що встановлені для торгівлі місця для останніх на ринку будуть безкоштовними.

- Дякуємо тим людям, які почули нас і зрозуміли, що надалі так відбуватися не може. Ми повинні довести цю справу до кінця, тому сподіваємось на розуміння кожного продавця. Ті, хто продовжують торгувати на вулицях міста, мають дослухаються і зробити так як вимагає цього закон, - зазначив в.о. міського голови Костополя Давид Дідух.

Нагадаємо, за торгівлю з рук у невстановлених місцях передбачена адміністративна відповідальність (стаття 160 КУпАП). Учора на порушників були складені протоколи. 

Тим часом підприємці та люди, які привозять у Костопіль продукцію власного виробництва із сіл, обурювались тим, що виконавчий комітет Костопільської міської ради скасував попереднє рішення №680 від 26 вересня 2006 року, згідно з яким була дозволена торгівля на деяких вулицях Костополя.

Торговці пригрозили, що для здорових і дужих молодиків, які проганяли їх у четвер з "прибазарних" вулиць, наступного разу неодмінно запросять преставників територіального центру комплектування та соціальної підтримки, щоб ті вручили їм повістки в ЗСУ,  мовляв, нехай Вітчизну ліпше від рашистів на фронті захищають, ніж беззахисних жінок біля базару у воєнний час розганяють. 

Міська рада тим часом повідомила, що у неділю в місцях несанкціонованої торгівлі надалі будуть працювати представники відділу інспекції з благоустрою управління інфраструктури Костопільської міської ради та поліцейські. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також