Чорний день: Рівне ховатиме одразу трьох воїнів

17589 0

Ми у соцмережах:

Чорний день: Рівне ховатиме одразу трьох воїнів

Завтра на майдані Незалежності о 10:00 прощатимуться з трьома рівнянами - Дмитром Ботаном, Володимиром Крижановським та Владиславом Кисілем.

Дмитро Ботан до повномасштабного вторгнення працював у Польщі. Дружина Дмитра та 10-річна донечка у лютому 2022 року перебували у свекра на Херсонщині.

Саме для того, щоб звільняти Херсон та інші українські землі, щоб боронити свою родину та народ, мужній герой повертається до України вже 28 лютого та стає добровольцем на захист Батьківщини.

Дмитро мав позитивний "Брат". Адже він допомагав усім побратимам, які його оточували. Завжди привітний,відкритий, щирий, готовий прийти на допомогу та відданий своїй справі Дмитро Ботан загинув 1 жовтня 2023 року. Життя зв'язківця розвідувальної роти обірвалося під час виконання бойового завдання внаслідок обстрілу противника поблизу населеного пункту Оріхів Запорізької області.

Володимир Крижановський проживав з мамою та рідною сестрою. Та, на жаль, втратив матір, а потім - і рідну сестру, якій не виповнилося ще й 20. Із великої родини у героя залишилось лише двоюрідні дві сестри та два брати.

Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, нікому й слова не сказавши, добровільно став на захист країни.

Солдат Володимир Крижановський загинув 22 вересня 2023 року в результаті артилерійського обстрілу в Запорізькій області.

Владислав Кисіль працював в автомобільному бізнесі.

Він постійно займався спортом, мав міцне здоров’я, тож бачив себе лише у спецпризначенцях.

Численні навчання, бойовий характер та витримка допомогли Владиславу увійти до складу однієї з кращих груп спеціального призначення. За його плечима численні бойові виходи на Херсонщині та Запоріжжі.

7 вересня 2023 року до Дня розвідника, Владислава Кисіля нагородили почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України “Золотий хрест”. А 3 жовтня 2023 року Владислава нагородили “Хрестом за мужність”, на жаль, посмертно.

28-річний Владислав Кисіль, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу та незалежність 2 жовтня 2023 року загинув, отримавши мінно-вибухове поранення несумісне з життям на Запорізькому напрямку.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також