Дефіле немовлят та вагітних: у Рівному на фіналі «Пузатої мами» зібрали майже 50 тисяч гривень на ЗСУ (фоторепортаж)

1089 0

Ми у соцмережах:

Дефіле немовлят та вагітних: у Рівному на фіналі «Пузатої мами» зібрали майже 50 тисяч гривень на ЗСУ (фоторепортаж)

На заході на червону доріжку вийшли вагітні та найменші волонтери - немовлята віком до 1 рочку. Кожен відвідувачів зміг долучитись до благодійного ярмарку та Великого збору БФ "Відповідальні українці" на два ударних комплекси дронів-камікадзе. У підсумку вдалось зібрати 47 775 гривень.

Цього дня  на захід завітали усі випуски "Пузатої мами" разом із дітками.

- "Пузата мама" під час війни - це виклик, який ми змогли реалізувати! Ми не могли залишити без турботи та підтримки наших матусь. Разом ростемо та втілюємо у життя ті речі, яких немає жодне місто в Україні. У нас є матусі, які надихають, які настільки круті, що разом ми можемо звернути гори. Позаду у нас майже три місяці підготовки, зустрічей , попереду щасливе , сповнене виключно приємних турбот материнство. Ми, як і всі чекаємо Перемоги і віримо, що зовсім скоро закінчиться війна. - розповіла засновниця проєкту Оксана Кравець.
Оформлення заходу - sweet.decor.rivne .
Розваги та аніматори: Парк сімейного відпочинку «SkyUP», Лікарняні клоуни "Червоні носи",Show_studio_mparty.
Ведучі заходу: Таніна Позняк та Дмитро Давидчук.
Святкову програму заходу відкривали дитячі колективи Рівного: танцювальний колектив Центру вуличних культур No Name, колектив "Веселковий дощик" Студії Ладоньки, зразковий естрадний хор "Кольорові ноти" , естрадний хор “Фантазія”, Аделіна Окладова, Рівненська школа театрального  мистецтва, танцювальний колектив X-Dance TEAM, студія сучасного танцю "Alfa Art". 

 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також