Депутат через наклеп судиться з директором головного парку Рівного

1631 0

Ми у соцмережах:

Депутат через наклеп судиться з директором головного парку Рівного

У Рівненському міському суді пройшло перше засідання за позовом депутата Святослава Стельмащука проти директора парку ім. Шевченка Андрія Черепанова.

 Нагадаємо, керівник парку публічно звинуватив міського обранця Святослава Стельмащука, що той має приватний інтерес до землі у парку. Це сталося після того, як депутат підняв питання того, чому парки у Луцьку та Львові кращі, ніж у Рівному. Тепер Стельмащук вимагає, щоб Черепанов спростував свої слова та публічно вибачився.

На першому судовому засіданні адвокатка директора парку Катерина Хильчук намагалася переконати суддю Миколу Бердія, що публічні висловлювання Черепанова в адрес депутата від «Свободи» були оціночним судженням, яке не потребує додаткових доказів.

Однак адвокат депутата Ярослав Тарновецький вимагав, щоб керівник парку надав докази того, що його клієнт має якийсь інтерес до землі в парку ім. Шевченка.

Тому на наступному засіданні, яке відбудеться 20 березня, суд заслухає пояснення директора парку ім. Шевченка Андрія Черепанова, який має надати докази своїх слів.

Читайте також по темі: Битва за землю у парку ім.Шевченка


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також