Депутати займуться вивісками на будинках у Рівному

2297 0

Ми у соцмережах:

Так колись виглядав один з будинків на вулиці Шкільній в центрі Рівного

Знову хочуть навести ладу на фасадах.

Рівненська депутатка Анастасія Кулакевич хоче утворити тимчасову контрольну комісію, яка займеться питанням розміщення вивісок і табличок на фасадах будівель громади. Вона уже підготувала проєкт рішення, щоб його згодом розглянули на одній з міських сесій.

Хто ж увійде до складу цієї комісії? Очікується, що в ній засідатимуть семеро міських обранців від кожної з фракцій: сама Анастасія Кулакевич від "Голосу", Галина Кульчинська з "Батьківщини", Павло Алексєвич з "Європейської солідарності", Анатолій Чугуєвець представлятиме "За майбутнє",  Світлана Марчук від "Рівне Разом", а також "свободівець" Юрій Осіпчук та "слуга народу" Юрій Чаборай.

До слова, навести лад з вуличною рекламою у Рівному пробують уже не вперше, але поки нічого глобально не змінилося. Зокрема, 2019-ого рівненські комунальники уже займалися інвентаризацією вивісок і об'єктів зовнішньої реклами. Як пояснював тодішній заступник міського голови Віталій Герман: необхідно розрізняти вивіски і зовнішню рекламу, що висить законно, а що - ні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також