Депутатські «гойдалки» у Костополі: двох заступників міського голови не звільнили

328 0

Ми у соцмережах:

Депутатські «гойдалки» у Костополі: двох заступників міського голови не звільнили

Позачергова сесія Костопільської міської ради 16 жовтня, не розглянувши жодного питання по суті, була оголошена закритою.

Кошти від держави на безкоштовне харчування учнів 1-4 класів шкіл міська рада таким чином не прийняла, депутат-військовик Леонід Безбах поїхав у свою частину без вогнегасників, які також мала передати міська рада. В.о.міського голови Давид Дідух скористався ситуацією на користь своїх заступників Юрія Кузнюка та Сергія Герука і швидко закрив сесію, остерігаючись повторного розгляду питання про їхнє звільнення, повідомляє Костопільщина 21 століття.

Нагадаємо, на минулій сесії їм було висловлено недовіру, учорашнє засідання було скликане з метою подолання вето Дідуха на рішення більшості про недовіру Геруку та Кузнюку. Разом з тим звіти ще двох заступників, Андрія Ткачука та Наталії Беляновської, на необхідності яких Давид Дідух раніше наполягав, виявилися вже непотрібними.

Жодним чином не вплинув на ситуацію виступ Миколи Кучерука, який опинився в залі зненацька і з невідомих причин, нарікаючи на місцевих чиновників-кураторів ЖКГ громади. Утім, ні на кого це враження не справило.

Державні гроші на дитяче харчування міськрада, очевидно, найближчим часом прийме, і вогнегасники військовій частині передасть по акту. І заступники міського голови Кузнюк та Герук залишаються поки що на посадах. Усі ці депутатські «гойдалки», може, не так вже й турбували б Давида Дідуха, якби він був обраним міським головою. Але він – секретар, який виконує обов’язки голови. І нинішня невизначена ситуація не на користь насамперед йому, представнику групи, яка не має більшості. Це означає, що політичні переговори триватимуть, і хто знає, які ще перестановки і на чию користь відбудуться у Костополі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також