Колишній голова Рівненської ОДА дешево прикупив землю під паркінг

1637 0

Ми у соцмережах:

Колишній голова Рівненської ОДА дешево прикупив землю під паркінг

Підприємці почали цікавитися перспективними земельними ділянками для облаштування парковок. Зокрема, одну з них в районі школи №12 на вулиці Київській нещодавно викупив у міста на торгах Віталій Чугунніков, який раніше очолював обласну державну адміністрацію.

На «англійському» аукціоні за цю ділянку площею 157 кв. м змагалися двоє учасників — Чугунніков та підприємець Василь Матвійчук. Підприємець запропонував за ділянку 3 млн гривень, але згодом відмовився підписувати договір. Тож земля дістанеться Віталію Чугуннікову, який запропонував за неї усього 220,2 тисячі гривень. До речі, стартова ціна ділянки становила 145 220 грн.

Тепер експосадовець має облаштувати на ній платну автомобільну стоянку. Бо продавали міську землю саме під таке цільове призначення.

Тим часом, неподалік на Київській через «Прозорро» продається іще одна земельна ділянка під майбутній паркінг — площею 92 кв. м. Початково за неї просять 98,4 тисячі гривень. Пропозиції від учасників прийматимуть до 21 серпня, а сам аукціон відбудеться наступного дня.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також