Дідусь напідпитку на автомобілі тікав від поліції

1318 0

Ми у соцмережах:

Дідусь напідпитку на автомобілі тікав від поліції

Вчора, близько 16-ї години, патрульні поліцейські на вулиці Кобзарській помітили транспортний засіб Renault, водій якого порушував правила дорожнього руху. Інспектори увімкнули проблискові маячки червоного кольору та подали звуковий сигнал для зупинки, керманич законну вимогу не виконав, пришвидшив рух.

 Шляхом блокування поліцейські зупинили автомобіль.

Під час спілкування інспектори помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Керманич погодився пройти огляд на визначення стану алкогольного сп'яніння за допомогою газоаналізатора Alcotest Drager. Результат огляду позитивний і становить 1.87 проміле.

На 62-річного водія склали протокол за ч.1. ст.130 (Керування в стані сп'яніння) КУпАП та винесли об'єднану постанову за ч.3 ст.122 (Ненадання переваги в русі службовому транспортному засобу, що рухався з увімкненими спеціальними світловими або звуковими сигнальними) КУпАП, ч.5 ст.121 (Порушення правил користування ременями безпеки) КУпАП.

За вересень рівненські патрульні склали 97 протоколів за ст.130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також