Дільничні офіцери викрили нелегальну АЗС на вулиці Соборній

1110 0

Ми у соцмережах:

Дільничні офіцери викрили нелегальну АЗС на вулиці Соборній

Водій саме заправляв вантажівку на АЗС на вулиці Соборній у Рівному, коли до них підійшли дільничні офіцери поліції Рівненського відділу разом із працівниками управління торгівлі.

На 49-річного жителя міста Костопіль, який у контейнері облаштував АЗС та заправляв авто, склали адміністративний протокол за частиною 1 статті 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення порядку провадження господарської діяльності). Матеріали справи вже скерували до суду для прийняття рішення. Санкція статті передбачає від 17 до 34 тисяч гривень штрафу. Нелегальну автозаправку поліцейські опечатали.

Як пояснив чоловік правоохоронцям, близько півроку був за кордоном, отож не знав про заборону. Натомість запевнив, що у найкоротші терміни узаконить свою діяльність.

Поліція області повідомила, що від початку профілактичних заходів, які тривають з вересня минулого року, поліцейські склали 60 адміністративних протоколів, з яких за статтею 164 КУпАП – 53. Наразі вже розглянуто та прийнято рішення по 49 матеріалах. Накладено штрафів на загальну суму 427 720 гривень. 15 адміністративних проваджень закрито судом.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також