Дільничний встановив особу дівчини, яка пробіглася по авто поліції

1629 0

Ми у соцмережах:

Дільничний встановив особу дівчини, яка пробіглася по авто поліції

Під час моніторингу соціальної мережі дільничний офіцер Рівненського відділу поліції встановив особу дівчини, яка пробіглася на вулиці Генерала Безручка у Рівному по службову авто патрульної поліції.

Нею виявилися 12-річна школярка, протиправні дії якої фіксувала на відео її подруга. Поліцейські з’ясували, що дівчина перебуває на внутрішньошкільному обліку як дитина-порушник. Малолітня проживає із бабусею та тіткою. Мама постійно їздить на заробітки в інше місто.

Вирішується питання про кваліфікацію правопорушення, зважаючи на вік дитини. Відносно матері поліцейські складали адміністративні матеріали за невиконання батьківських обов’язків за частинами 1,2 статті 184 КУпАП, які скеровані на розгляд суду. Зі слів порушниці, вона вирішила повторити аналогічні дії юнака, якого нині вже притягнуто до кримінальної відповідальності, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Нагадаємо,  що за пробіжку по патрульному авто неподалік кінотеатру «Україна» руфер з Гощі Дмитро Ільчук заплатить штраф у розмірі 10 200 гривень.

Читайте також Хлопця покарали за пробіжку по патрульній машині у центрі Рівного

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також