«Динамо» святкує 95-річницю

1205 0

Ми у соцмережах:

«Динамо» святкує 95-річницю

Фізкультурно-спортивному товариству «Динамо» України виповнилось 95 років, а Рівненській обласній організації — 75.

Сьогодні начальник ГУНП в Рівненській області – голова Рівненської обласної організації ФСТ «Динамо» привітав її вихованців та працівників із річницею із дня створення. Обласна організація об’єднує нині 15 колективів фізичної культури працівників правоохоронних органів, військовослужбовців, рятувальних служб та має у своєму складі 2514 членів. 
 
Рівненське представництво організації виховало уже не одне покоління спортсменів. Серед них знамениті Михайло Романчук — чемпіон світу з плавання, Наталія Прищепа — дворазова чемпіонка Європи з легкої атлетики; Оксана Ковальчук — чемпіонка Європи із кульової стрільби.
У відремонтованому, світлому та теплому приміщенні людно із самого ранку. Хтось займається самостійно, а підростаюче покоління — хлопці та дівчата, навіть найменші, із уважністю слухають настанови тренерів. Їхні очі наповнені любов’ю до спорту та своєї справи.
 
Валерій Самчук побажав спортсменам та вихованцям організації бути успішними та першими, аби зусилля трансформувалися у досягнення, здобутки та медалі.
Відділ комунікації поліції Рівненської області


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також