Дівчинка з Дубенщини — переможниця конкурсу «Майбутнє України»

812 0

Ми у соцмережах:

Дівчинка з Дубенщини — переможниця конкурсу «Майбутнє України»

Марійка Колеснік — мужня дівчинка. Вона бореться із важкою недугою (поліцитарна астроцитома) і перенесла дві операції на головному мозку в Київському інституті нейрохірургії ім. А.П.Ромоданова. Але її віра у життя і людей, її доброта, витривалість і працездатність творять дива.

«Яка радість бачити Марійку Колеснік усміхненою, щасливою і з грамотою та кубком перемоги у руках! Повідомили, що наша Марійка Колеснік стала переможницею Всеукраїнського дистанційного фестивалю-конкурсу «Майбутнє України» за казку «Добрий учинок» із власної книжки «Диво». Вона є лавреатом I-ї премії!» – написада у фейсбуці відома рівненська мисткиня, засновниця видавництва «Креативна книга» Олена Медведєва.

Ще чотири місяці тому Марійка Колеснік не могла навіть бачити, писати та ходити! Розмовляла з мамою лише потисканням пальчика, а сьогодні вона переможниця літературного конкурсу!

«Дівчинко наша, твоя сила духу найбільша перемога! Ми щиро вітаємо тебе! І пишаємося такою наполегливістю!», написала Олена Медведєва.

Читайте також: «Вийшла перша збірка «Диво» Марічки Колеснік» 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також