Дивіться під ноги: на Чайчиній алеї в центрі Рівного міняють плити

707 0

Ми у соцмережах:

Дивіться під ноги: на Чайчиній алеї в центрі Рівного міняють плити

Минулого тижня на бульварі Незалежності, що за кінопалацом «Україна», замайоріли попереджувальні стрічки — міські комунальники взялися за ями, на які неодноразово нарікали рівняни. Адже частина старих залізобетонних плит почала провалюватися, і там запросто можна ногу підвернути.

Як би не було, а діють бригади приблизно так, як і під час минулорічного ремонту на майдані Незалежності неподалік — тобто просто перекладають старі плити. А під ними роблять щось на зразок «подушки», щоб більше не провалювалися.

Руслан Гудима, директор міського департаменту інфраструктури та благоустрою:

— Зима показала, що є точки, де відбуваються підмиви — навіть важкі бордюри проламали, фундаментну основу, що призвело до таких глибоких провалів. Зараз будемо все це відновлювати, ставити на місце. Адже йдеться не тільки про безпеку та зручність перехожих, а й про інші нюанси — підмиви впливають на кабелі освітлення на цій ділянці.

Підмивають зовнішні води, але є ділянки, де проходять теплові траси. Всю ту частину будемо ремонтувати, не одразу. Бо це все-таки великі витрати. Якщо буде можливість хоч деякі плити замінити на нові, то так і будемо робити. Але поки що плануємо переукладати ті плити, що є. Постараємося швидше привести бульвар до ладу, бо розуміємо, що це центр міста, де щодня проходить багато людей.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також