Для донорів крові у Рівному підготували подарунки - від рюкзаків до абонементів у спортзал

675 0

Ми у соцмережах:

Для донорів крові у Рівному підготували подарунки - від рюкзаків до абонементів у спортзал

Учасниками розіграшу стануть ті, хто прийде на донацію до 14 червня.

Розповів про це голова обласної ради Андрій Карауш:

- Найближчий місяць ті, хто прийде на донацію у наш обласний центр служби крові, автоматично стануть учасниками розіграшу подарунків. Таку акцію до Всесвітнього дня донора крові заклад організував спільно із друзями та партнерами. 

Очільниця Ліна Михальчук розповіла, що потреба зараз є абсолютно в усіх групах і резусах, більшість донорської крові йде на потреби військових. Не забуваємо, що у нас війна і донори справді рятують життя захисників. 
 
Трохи про подарунки. Така акція – не перша, але цього року більше представників бізнесу погодились це підтримати. Розігруватимуть брендові рюкзаки, сертифікати на косметику, гастронабори, термочашки, абонементи у спортзал, сертифікати у ресторації.  
 
Учасниками стануть ті, хто прийде на донацію до 14 червня – це Всесвітній день донора. Саме тоді і визначатимуть переможців, їх обиратимуть рандомно.  
 
Здати кров можна у будні з 8:00 до 12:30 та з 13:30 до 14:30 за адресою: м. Рівне, вул. Степана Бандери, 31. Найближча субота, 18 травня, буде робочою. Тел: 067-363-41-44.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також