Дмитро Якимець: «Громадський контроль» братиме участь в місцевих виборах»

1365 0

Ми у соцмережах:

Дмитро Якимець: «Громадський контроль» братиме участь в місцевих виборах»

Перша рівненська партія «ВО «Громадський контроль» братиме участь у місцевих виборах, що пройдуть цієї осені. Про це на своїй фейсбук - сторінці повідомив лідер «Громадського контролю» Дмитро Якимець.

«П’ять років тому я разом з командою «Громадського контролю» йшов на вибори міського голови Рівного щоб змінити наше місто. Нажаль, через брехню, підступність а також через власні помилки, на яких ми вміємо вчитися, нам не вдалося тоді повністю досягти поставленої мети. А пізніше через певні особисті обставини я не був активним учасником політичного життя міста. Але я ніколи не полишав намірів змінити наше місто, зробити його одним з кращих міст України.

Час летить швидко, знову наближаються місцеві вибори, і настав час повертатися! Я вирішив включитися в активне політичне життя та разом з ПЕРШОЮ дійсно РІВНЕНСЬКОЮ партією «Громадський контроль» брати участь у цих виборах.
Але на цей раз я не буду повторювати помилку минулих років - я піду на вибори першим закріпленим номером у списку і буду як мінімум депутатом міської ради. А далі буде ще цікавіше .

Реформа децентралізації підкреслює важливість громад та влади на місцях, дає великі можливості для розвитку міст. Але новий виборчий кодекс може перетворити наше місто в райцентр, яким керуватимуть не мешканці міста, а олігархи з Києва, Львова чи Дніпра. Наше гасло «Місцеву владу під контроль громади!» якнайкраще відображає наше бачення та переконання. Саме РІВНЯНИ мають керувати містом, саме РІВНЕНСЬКА партія може бути справді незалежною від волі олігархів і саме депутати від РІВНЕНСЬКОЇ партії можуть справді опікуватися інтересами громади без страху бути відкликаними центральними, Київськими органами партії.»

Також у своєму повідомленні Дмитро Якимець закликав усіх рівнян, що п'ять років тому підтримали його на посаду міського голови Рівного підтримати «Громадський контроль» на майбутніх виборах:
«Я звертаюся до тих 33-ох % рівнян, які повірили мені 5 років тому - Друзі, давайте об’єднуватися, давайте активно включатися у виборчу кампанію для того, щоб наша ПЕРША РІВНЕНСЬКА партія «Громадський контроль» набрала якнайбільше голосів і могла реалізовувати в Рівному нашу рівненську місцеву політику.
І ми з вами обов’язково це зробимо з новими людьми, новими ідеями а також із тими корисними напрацюваннями, над якими «Громадський контроль» працює ще з 2012-го року, на відміну від проектів-одноденок, які з‘являються лише під вибори.
Друзі, я вмію і знаю як на місцевих виборах можна перемагати загальноукраїнські розкручені партії, тож давайте разом знову це зробимо і будемо самі в своєму домі вирішувати долю нашого чудового міста», - пише лідер «Громадського контролю» Дмитро Якимець на своїй сторінці у соціальних мережах. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також