ДНК-експертиза підтвердила загибель на Донеччині радіотелефоніста реактивного артилерійського взводу з Рівненщини (ВІДЕО)

2012 0

Ми у соцмережах:

ДНК-експертиза підтвердила загибель на Донеччині радіотелефоніста реактивного артилерійського взводу з Рівненщини (ВІДЕО)

Упродовж чотирьох місяців родина та уся Великоомелянська громада сподівалися на зустріч з сином, братом, чоловіком, побратимом Миколою Чичуком. На жаль, дива не сталося. Експертиза підтвердила загибель військовика.

Великоомелянська сільська рада повідомляє:

- Він мав би повернутися до рідної домівки з довгоочікуваною перемогою, повернутись в обійми матері, дітей, дружини, сестер. Радіти життю, будуючи плани на майбутнє. Але життя обірвала війна. Велика шана та подяка Захиснику за його подвиг, за відстоювання цілісності та незалежності нашої держави. Микола Чичук, 1984 року народження, радіотелефоніст 1 реактивного артилерійського взводу реактивної артилерійської батареї . Загинув під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку. У Миколи залишились двоє дітей. Від імені усієї Великоомелянської громади висловлюємо щирі співчуття родині та розділяємо з вами біль утрати. Сьогодні Герой - Микола Чичук назавжди повернувся додому “на щиті”, повернувся після місяців незнання та очікування рідних, аби нарешті його тіло могло знайти спокій. Вічна слава і шана нашому Герою...


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також