До Небесного легіону доєдналося шестеро воїнів з Рівненщини

970 0

Ми у соцмережах:

До Небесного легіону доєдналося шестеро воїнів з Рівненщини

Відійшли у засвіти Микола Назаров та Андрій Олексійовець з Сарненщини, Андрій Кісельов з Дубенщини, а також Олег Лазько, Роман Толочик, Іван Штундер - з Рівненського району.

Микола Назаров - житель міста Сарни, учасник бойових дій АТО/ООС. У лютому 2022 року був мобілізований до військової частини А0153 Збройних сил України. Займав посаду сержанта з матеріального забезпечення. 8 серпня воїн помер у госпіталі. У захисника залишилась дружина, донька та син.

Старший солдат Андрій Олексійовець мешкав у селі Смородськ Миляцької громади. З січня 2023 року був мобілізований до війська. Служив заступником командира бойової машини - навідником-оператором механізованого батальйону. З 8 червня минулого року військовик вважався зниклим безвісти, але хороша звістка для родини так і не надійшла. 6 серпня 2024 року підтвердили факт загибелі Героя.

Андрій Кісельов народився 22 грудня 1995 року, житель села Кам’яниця Тараканівської тергромади. До лав Збройних сил України був призваний у січні 2023 року. Службу проходив у 150-й окремій механізованій бригаді на посаді водія-електрика безпілотних літальних апаратів. Воїн загинув 6 серпня при виконанні бойового завдання в районі населеного пункту Кримське Донецької області.

Олег Лазько народився 1 травня 1977 року в Квасилові. Закінчив місцевий ліцей та працював будівництві. Воїн пройшов строкову служби в армії у танкових військах, тож, коли у травні 2023 року отримав повістку, одразу став на захист України. Життя солдата обірвалося у бою 5 грудня 2023 року на Донеччині.  Упродовж усього цього часу він вважався зниклим безвісти. Поховали Героя на кладовищі у Здолбунові-2.

Роман Толочик народився 25 жовтня 1984 року в селі Кам’янка. Закінчив місцеву школу та здобув професію техніка-механіка у Мирогощанському аграрному коледжі. У 2009 році закінчив Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності». У цивільному житті працював на сезонних роботах. У червні 2024 року був мобілізований до Збройних сил України. 5 серпня життя Героя обірвалось на Донецькому напрямку. Поховали військовослужбовця у селі Камʼянка.

Іван Штундер народився 8 травня 1975 року у селі Новомалин. Загинув воїн 6 серпня 2024 року внаслідок поранень, несумісних з життям, отриманих в результаті мінометного обстрілу в Харківській області. Поховали загиблого у селі Новомалин.

Щирі співчуття рідним та близьким захисників. Вічна та світла пам’ять воїнам!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також